Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Ide kattintva tekintheti meg adatvédelmi irányzatunkat.

 

Pályaválasztó2020 interjú

Pályaválasztó2020 interjú
Tekintsétek meg a Pályaválasztó2020 megálmodójával, Mester Robival készült interjúnkat.

Örömmel mutatjuk be a legújabb együttműködésünk képviselőjét, Mester Robit, akivel hiánypótló szakmákról, útkeresésről és a remek kiállást biztosító munkaruhákról beszélgettünk. Továbbá kulisszatitkok formájában ízelítőt kaphattunk izgalmas projektjükről, a Pályaválasztó2020 online sorozatról!

Kövessétek platformjainkat az izgalmas tartalmakért, hogy nehogy lemaradjatok a sorozat premierről október 15-én!

"Pályaválasztók2020 kis csapatával, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítsük a pályát választó fiatalokat és a pályát módosító felnőtteket. Hosszú távú célunk, hogy az általunk készített anyag, bekerüljön az oktatási rendszerbe és akár osztályfőnöki órán vetítsék, pályaválasztás előtt, ahol a tanárral át is tudják beszélni a látottakat. Természetesen ez számunkra is, hosszú út lesz. Saját gyerekeink tanácstalansága ösztönzött bennünket, ennek a sorozatnak a létrehozásában. Profi stábbal és eszközökkel rendelkezzünk, maximális elhivatottsággal."