Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Ide kattintva tekintheti meg adatvédelmi irányzatunkat.

 

Rugalmas derekú Női Egészségügyi Nadrág - fehér

Ár:
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Szín
Fehér
méret
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Elérhetőség: 1 db raktáron
Cikkszám: DK100DWHZS

 Rugalmas derekú Női Egészségügyi Nadrág 

A Rugalmas derekú Női Egészségügyi Nadrág  modern kialakítású, a női vonalakra előnyösen illeszkedő, laza illeszkedésű, gumírozott derékrésszel és húzózsinórokkal ellátott, az egészségügyben elvárt igényeknek megfelelő, kényelmes darab. Ez a funkcionális, a csípő tájékon kényelmesen illeszkedő nadrág bővülő lábszárral, rugalmas bordás derékpánttal rendelkezik. Praktikus zsebekkel ellátva az elülső és hátsó részen is, az összes tárolási igény érdekében. Anyagösszetételének és kialakításának köszönhetően rendkívül strapabíró darab.

Mérettáblázat

Leírás

 Rugalmas derekú Női Egészségügyi Nadrág 

A Rugalmas derekú Női Egészségügyi Nadrág  modern kialakítású, a női vonalakra előnyösen illeszkedő, laza illeszkedésű, gumírozott derékrésszel és húzózsinórokkal ellátott, az egészségügyben elvárt igényeknek megfelelő, kényelmes darab. Ez a funkcionális, a csípő tájékon kényelmesen illeszkedő nadrág bővülő lábszárral, rugalmas bordás derékpánttal rendelkezik. Praktikus zsebekkel ellátva az elülső és hátsó részen is, az összes tárolási igény érdekében. Anyagösszetételének és kialakításának köszönhetően rendkívül strapabíró darab.

.Mérettáblázat

Anyag: 81% Poliészter / 16% Rayon / 6% Spandex

Kollekció: Dickies Gen Flex

Nem: Női

Derékrész:Gumírozott derékrész,

Zsebek: comb részen,  térd fölött, Cargo-zseb, farzsebek

Elérhető méretek: 2XS-5XL