Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Ide kattintva tekintheti meg adatvédelmi irányzatunkat.

 

IN2001 piros/fekete rövid munkanadrág

Ár:
10.700 Ft (8.425 Ft + ÁFA)
Színválaszték
Méretválaszték
Menny.:db
Elérhetőség: 1 db raktáron
Cikkszám: IN2001RDB58
A Dickies IN2001 munkaruházati nadrág tökéletes választás a kényelmes és strapabíró munkanadrágok kedvelőinek. Ez a rövidnadrág a praktikusság és a hosszú távú tervezés szempontjából kiemelkedő minőségű anyagokból készült, hogy a legkeményebb munkakörülmények között is megbízhatóan szolgálja ki viselőjét.

Leírás

Az IN2001 nadrág kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az oldalsó elasztikus derékrész, amely biztosítja a kényelmes és pontos illeszkedést a viselő számára, emellett a nadrág  fényvisszaverő csíkozással rendelkezik, ami növeli a viselő láthatóságát a sötétebb munkaterületeken, valamint hozzájárulva a munkavédelmi szempontok teljesítéséhez. A Dickies IN2001 nadrág cargo zsebbel, mobiltelefon zsebbel, valamint két hátsó zsebbel van felszerelve, így könnyen tárolhatja a munkához szükséges eszközöket. A vonalzótartó zseb pedig további praktikus megoldást kínál.
Az anyaga 65% poliészterből és 35% pamutból készült, amely 240gm² súlyával egyensúlyt teremt a kényelem és a tartósság között. Ez a nadrág kiváló választás olyan munkavégzéshez, amely hosszú órákat és rendkívüli igénybevételt jelent. A Dickies IN2001 munkaruházati nadrág ideális választás a kényelmes és tartós munkanadrágok rajongóinak, akik a legkeményebb kihívásokat is képesek kezelni!

Tulajdonságok:

  • Rugalmas derékrész
  • Oldalzseb + 2 farzseb
  • Mobiltartó zseb
  • Fényvisszaveró csík
  • Anyag: 65% poliészter, 35% pamut 240gm²