Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Ide kattintva tekintheti meg adatvédelmi irányzatunkat.

 

Youtube videók

WD801 Redhawk Pro munkásnadrág - Fekete

Ár:
16.300 Ft (12.835 Ft + ÁFA)
Színválaszték
Méretválaszték
Menny.:db
Elérhetőség: 6 db raktáron
Cikkszám: WD801BK30R

A Dickies Redhawk Pro egy kiváló minőségű munkanadrág, mely rengeteg zsebbel rendelkezik, hogy minden eszközt magánál tudjon tartani mely kellhet a munkához. Térdvédő zsebekkel lett ellátva a maximális kényelem érdekében. A piros kontrasztos varrások stílusos megjelenést kölcsönöznek a nadrágnak, így jól érezheti magát a munkaterületen, miközben megkapja a szükséges védelmet és kényelmet. Ezzel a nadrággal bármilyen kemény munka könnyebbé válik!

Leírás

A Dickies Redhawk Pro hosszú munkásnadrág tökéletes választás minden olyan munkavégzéshez, ahol kényelem és tartósság a kulcsfontosságú. Ez a nadrág hosszútávra tervezett, hogy a kemény munka során is megállja a helyét, miközben praktikus kialakítása és stílusos megjelenése is lenyűgöz.
A nadrág kiemelkedő tulajdonsága a térdvédő zsebek jelenléte, amelyek extra védelmet és kényelmet nyújtanak a térdre nehezedő terhelés esetén. Ezek a zsebek lehetővé teszik térdvédő betétek használatát, így csökkentve a térd sérülésének kockázatát. Az oldalsó zsebek, a hátsó patch zsebek és a vonalzótartó zseb pedig lehetővé teszik a maximális tárolási lehetőséget, így fontos eszközöket és szerszámokat mindig könnyedén magunknál tarthatunk. A nadrág további praktikus jellemzői közé tartozik a kalapácshurok, amely könnyen elérhetővé teszi a kalapácsot, anélkül, hogy az zavarná mozgást.
Anyaga 65% poliészterből és 35% pamutból készül, ami ideális kombináció a tartósság és a kényelem szempontjából. A 260 g/m2 anyagsűrűségű anyag strapabíró és könnyen karbantartható. A piros kontrasztos varrások stílusos megjelenést kölcsönöznek a nadrágnak, így jól érezheti magát a munkaterületen, miközben megkapja a szükséges védelmet és kényelmet. Ezzel a nadrággal bármilyen kemény munka könnyebbé válik!

Tulajdonságok:

  • Térdvédő zsebek
  • Oldalsó zsebek
  • Hátsó patch zsebek
  • Vonalzótartó zseb
  • Kalapácshurok
  • Anyag: 65% poliészter, 35% pamut. 260 g/m2