Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Ide kattintva tekintheti meg adatvédelmi irányzatunkat.

 

WD802 Redhawk Pro rövidnadrág

Ár:
12.450 Ft (9.803 Ft + ÁFA)
Színválaszték
Navy
Méretválaszték
Menny.:db
Elérhetőség: 2 db raktáron
Cikkszám: WD802NYB42

A Dickies WD802 munkás rövidnadrág ideális választás a kemény munkanapokhoz. Több praktikus zsebe van, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak az eszközökhoz, vonalzótartóval és cargo zsebekkel rendelkezik a szerszámokhoz. Az anyag ellenálló és strapabíró, garantálva hosszú élettartamát. A 65% poliészter/35% pamut keverék a tartósságot és kényelmet kombinálja. A laza szabás pedig kényelmes mozgást tesz lehetővé a mindennapi munkavégzés során.

Leírás

A Dickies WD802 munkás rövidnadrág egy olyan ruhadarab, amely minden dolgozó gardróbjában helyet kell kapjon. Ennek a rövidnadrágnak a tervezése a funkcionalitás és a kényelem szempontjából került kialakításra, így biztos lehet benne, hogy a legnagyobb igényeit is kielégíti! Egyik kiemelkedő tulajdonsága a rengeteg zseb, amelyek praktikussá és szuper funkcionálissá teszik. A rövidnadrág elején és oldalain található zsebek segítenek abban, hogy mindig kéznél legyenek azok az eszközök, amelyekre a munka során szüksége lehet. A vonalzótartó zseb és a cargo zseb kiválóan alkalmasak a szerszámok vagy más fontos eszközök szállítására, míg a holster zsebek ideálisak az apróbb tárgyak elrejtéséhez, így mindig rendezett és szervezett maradhat a munkaterületen.
Az anyag ellenálló és strapabíró, így hosszú ideig megbízhatóan szolgál, és 65% poliészter/35% pamut keverékéből készült, amely kiválóan kombinálja a tartósságot és a kényelmet. A laza szabás pedig lehetővé teszi a szabad mozgást, így a mindennapi munkavégzés során is teljes kényelemben maradhat.

Tulajdonságok:

  • Regular szabás
  • Vonalzótartó zseb
  • Cargo zsebek
  • Holster zsebek
  • Anyag: 65% poliészter/35% pamut